HVAD KOSTER PRIVATE DINING?
Prisen afhænger af menu og antal kuverter.
TAGES DER HENSYN TIL VEGETARER, ALLEGENER M.M.?
Skulle nogen i selskabet have særlige allergener / være vegetarer kan vi naturligvis godt imødekomme dette.
HVORNÅR ANKOMMER KOKKENE TIL ARRANGEMENTET?
Vores kokke ankommer cirka 1-1½ time før i og jeres gæster går til bords. Medmindre andet er aftalt.
HVORDAN AFVIKLER KOKKENE MENUEN?
Vi portionsanretter eller laver buffet som udgangspunkt alle retterne og præsenterer hver enkelt ret for jer og jeres gæster. Alt efter hvad i ønsker.
KAN MAN BOOKE SERVERINGSPERSONALE HOS JER?
Vi har tjenere/serveringsfolk til rådighed.
Tillægspris for tjenere: Kontakt os for pris.
Hvis ikke det ønskes, anbefaler vi, at I selv finder nogen, som kan gå til hånde både inden, under og efter middagen. Af erfaring skal I forvente, at 1 tjener kan klare cirka 20 gæster.
HVAD ER KRAVENE TIL KØKKENFACILITETER?
Der skal som minimum være en ovn, komfur, køle/fryseplads, adgang til vand, samt service. Derudover skal vi bruge rigeligt med bordplads til anretning – dette kan være i form af klapborde, der stilles op. Er der ikke adgang til køkkenfaciliteter på stedet, skal dette allerede meddeles i første forespørgsel.
KAN MAN LEJE SERVICE HOS OS?
Nej, det tilbyder vi ikke.
HVORNÅR SKAL I SENEST VIDE DET ENDELIGE ANTAL?
Det endelige antal skal sendes til: info@smagsvaerket.dk senest 5 dage før arrangement.
HVORNÅR SKAL VI BETALE FOR MADEN?
Senest 8 dage før arrangement.
VIGTIGT:
Betaling sker direkte til kokkene, der står for jeres mad, enten kontant eller via MobilePay. Vi udsteder alle nødvendige oplysninger på mail. Dette sikrer en problemfri og direkte betalingsproces, som har været positivt modtaget i vores tidligere feedback.
HVAD MED AFBESTILLING?
Senest 8 dage før arrangement.
Afbestiller man:
4-7 dage før, refunderer vi 60% af fakturaen.
0-3 dage før, faktureres ordren fuldt ud.
HVAD ER PRISEN FOR TRANSPORT AF KOKKE?
Prisen for transport af kokke er beregnet fra Randers C.
10-25km – 250,-
26-35km – 399,-
Over 35 udregnes pr. Km
.
.